RVB SOUND & LIGHT - we make your party!


Dé party planner waar u op kan rekenen

Wie een evenement of een feest wil organiseren, kan ook een beroep doen op de totaalprojecten van RVB Sound & Light. Als party planner uit Mol wordt er met alle onderdelen rekening gehouden zodat u uw gasten van begin tot einde in de watten kan leggen.

Totaalproject

Uw party planner leidt alle wensen en eisen voor uw evenement in goede banen. Alle facetten voor een geslaagd feest of evenement zijn bespreekbaar. Met een totaalproject worden onder andere de zaal, de decoratie, de tafels, het licht, het geluid, de catering en de podia tot in de puntjes geregeld. U hoeft enkel door te geven hoe u het ziet en de uitwerking wordt tot in de details opgevolgd.

Minutieuze voorbereiding

Om uw evenement volledig te doen slagen, wordt de voorbereiding haarfijn uitgewerkt. Op het bureau in Mol of ter plaatse in de zaal wordt alles met de klant besproken. Op basis hiervan wordt een 3D-tekening gemaakt over hoe het geheel er gaat uitzien. U heeft meteen een visueel beeld over hoe alles er gaat uitzien en u weet perfect of u binnen uw budget blijft. Een plan van A tot Z voor uw feest bestelt u vandaag nog.

 Nieuw in ons aanbod: